Om os

Housekeeping.dk blev lanceret med et klart koncept i januar 2016 til glæde for beboere i København og omegn, som leder efter rengøringshjælp. Vi er et større veletableret hold – alle med stor erfaring indenfor rengøring, housekeeping, og dét at begå sig i andres hjem.

Hele ideen og vores ønske om en særlig høj standard indenfor rengøringsservice udsprang af vores eget brug af rengøringsfirmaer i eget hjem. Uanset hvilke services vi igennem tiden benyttede, synes vi ikke, at hverken kvaliteten af rengøringen eller kundeservicen var tilfredsstillende. Flere gange var vi i tvivl om dagen og tidspunkt for rengøringsteamets ankomst. Det skal man ikke være i tvivl om!

Vi mente, at kunne gøre det meget bedre og med flere fleksible ydelser. Housekeeping.dk blev til, og vi glæder os til at servicere dig med rengøring og anden hjælp i dit private hjem, som for eksempel hjælp til indkøb, tøjvask eller, hvad du end har brug for. Housekeeping er vores bud på lidt ekstra husjælp udover rengøring.

Vi sætter en ære i kundeservice, tæt dialog og tillid. Det er vores ønske, at du skal føle dig tryg ved at have os gående i dit private hjem.

Rengøringsdame