Privat rengøring Frederiksberg

Er du på udkig efter et rengøringsselskab til rengøring og housekeeping af private hjem på Frederiksberg? Så er du kommet til det rette sted! Vi tilbyder forskellige rengøringsservices med punktlighed og højt serviceniveau. Det betyder, at du får mere tid til at nå alt det i hverdagen, som måske før, har været svært at nå.

Privat rengøring og housekeeping på Frederiksberg

Vi, hos Housekeeping.dk, er stolte af de rengørings- og housekeeping løsninger vi kan tilbyde dig på Frederiksberg. Hos os kan du få skræddersyet din housekeeping service, så den passer til netop dine behov for rengøring.

Vi har selvfølgelig den traditionelle rengøringsservice, hvor vi for eksempel står for støvsugning, gulvvask og rengøring af toilet og bad, men noget af det, der virkeligt adskiller os fra andre rengøringsfirmaer, er vores housekeeping-service. Denne service kan laves som et tilkøb til vores rengøringsservice, og inkluderer opgaver, som normalt ikke kan bestilles hos andre rengøringsfirmaer. Det kan for eksempel være hjælp til tøjvask (inklusiv vask, strygning og sammenlægning af tøj), foretage indkøb, afkalkning af husholdningsapparater og vinduespudsning. Disse opgaver, udføres af vores personale, når de alligevel er i dit hjem for at gøre rent. Hvis du har andre opgaver til housekeeping, så kontakt os i dag, og hør nærmere om hvordan vi kan skræddersy en løsning, der passer til netop dine behov.

Få tid til det der er vigtigt med rengøringsservice

Med rengørings- og housekeeping service fra os, er du sikret bedre tid til det der er vigtigt i hverdagen. Det kan for eksempel være kvalitetstid med familien, lektiehjælp til dine børn eller tid til dyrkning af sport og hobby. Disse ting er ikke altid nemme at nå, hvis du selv skal i gang med rengøringen, når du kommer hjem efter en lang dag på arbejdet.

Højt serviceniveau

Vi gør altid vores ypperste for at levere den bedst mulige service, og det gælder selvfølgelig også vores kunder ved privat rengøring på Frederiksberg. Ved hjælp af vores sms-service, kan vi altid kommunikere med vores kunder. Derfor får du altid en sms-påmindelse dagen før vi kommer og gør rent hos dig. Så kan du altid bestemme om du vil være ude eller hjemme, når vi kommer. Vi sender også en sms når vi starter og slutter rengøringen. Så ved du altid hvor længe vi har brugt på dit hjem, samt hvornår vi tager afsted. Det giver gennemsigtighed og tryghed for dig som kunde.

Vi leverer selvfølgelig heller ikke kun rengøring på Frederiksberg, men dækker hele Hovedstadsområdet, samt store dele af Sjælland, som f.eks. Roskilde, Køge og Næstved.

Kontakt os i dag, for at få et tilbud på en skræddersyet rengøringsløsning, der passer til netop dine behov!

Privat rengøring