Privat rengøring Næstved

Er du på jagt efter et rengøringsfirma, der leverer rengørings- og housekeeping services til private i Næstved? Så er du kommet til det rette sted! Hos Housekeeping.dk tilbyder vi forskellige rengøringsservices til private, så du kan koncentrere dig om alt andet end at gøre rent.

Privat rengørings- og housekeeping service til private i Næstved

Hos os, kan du få forskellige rengøringsservices, afhængigt af dine behov. Vores traditionelle rengøringsservice er ideel hvis du har travlt i hverdagen, og måske ikke altid har tid og overskud til selv at gøre rent. Denne service inkluderer selvfølgelig de gængse rengøringsopgaver, som støvsugning, gulvvask og rengøring af toiletter mm.

Hvis dette ikke er nok, tilbyder vi også vores housekeeping service. Denne service inkluderer alt det, der normalt ikke indgår ved almindelig rengøringsservice, som for eksempel tøjvask (inklusiv vask, tørring, sammenlægning og strygning), indkøb, sengeredning og afkalkning af husholdningsapparater. Altså alle de småting, du ikke har tid til, hvis du for eksempel har meget travlt i en periode. Med tilkøb af vores housekeeping service udfører vores team altså disse opgaver for dig, når de alligevel er hjemme for at gøre rent. På den måde, får du bedre tid til alt det, der er mere vigtigt, end at gøre rent. Om du bare har brug for vores housekeeping service i en kort periode, eller som et fast tilkøb til rengøringen er selvfølgelig helt op til dig.

Kvalitetstid med privat rengøring

De fleste af os kender nok til, at der ikke altid er meget overskud tilbage til rengøring, efter en lang og hård arbejdsdag. Der er sikkert også mange andre ting, du hellere vil bruge tiden på, når du har fri. Med vores rengøring til private i Næstved, kan du få tid til netop det du vil, efter en lang dag. Det kunne for eksempel være kvalitetstid med familien, lektiehjælp med børnene eller dyrkning af hobby eller fritidsaktiviteter. Uanset hvad, kan du selv bestemme hvad du vil bruge din ekstra tid på, men vi skal nok hjælpe dig med at finde den!

Højt serviceniveau

Hos Housekeeping.dk bestræber vi os altid på at have et højt serviceniveau. Som en ekstra service til vores kunder, bruger vi en sms-service til at advisere om at vi kommer, dagen inden du skal have gjort rent. Denne reminder sikrer, at vores personale ikke kommer uventet, og du kan selv bestemme om du vil være ude eller hjemme, mens der bliver gjort rent. Vi sender desuden også en sms både når vi starter og slutter rengøringen, så du ved hvor længe vi har brugt på rengøringen, samt hvornår vi smutter igen. Vi udfører selvfølgelig heller ikke kun privat rengøring i Næstved, men også store dele af Sjælland og hele Storkøbenhavn. Ring til os og hør nærmere omkring hvad vi kan tilbyde af skræddersyede løsninger, der dækker netop dine rengøringsbehov! Vi glæder os til at høre fra dig.

Privat rengøring