Privat rengøring Roskilde

Leder du efter et professionelt og serviceminded rengøringsfirma til privat rengøring i Roskilde? Så er du kommet til det rette sted! Vi tilbyder næsten alt inden for rengøring og housekeeping af private hjem i København og på Sjælland. Det betyder, at DU kan få mere tid til at have det sjovt, og bruge mindre tid på alle de kedelige daglige gøremål.

Housekeeping og rengøring hos private i Roskilde

Hos Housekeeping.dk er vi stolte af vores gode service og unikke housekeeping-løsninger, der kan skræddersyes til dig. Hos os kan du altid regne med loyal og kompetent rengøring.

Vores rengøringsservice inkluderer selvfølgelig alle de gængse former for rengøring forbundet med en rengøringsservice, som for eksempel støvsugning, gulvvask og toiletrengøring. Disse services dækker de flestes behov, men med vores housekeeping-service kan vi stå for endnu flere opgaver. Det kan for eksempel være at ordne vasketøj – både vask, strygning og lægge sammen – handle ind, afkalkning af husholdningsapparater og vinduespudsning. Disse opgaver kan altså tilkøbes som en service, så når vores personale alligevel er ved at gøre rent hos dig, kan de også ordne disse opgaver. Kontakt os for at få lavet en skræddersyet løsning, der passer til netop dine behov for housekeeping.

Få mere kvalitetstid med rengøringsservice

Med rengørings- og housekeeping service klarer vi alt det kedelige rengøringsarbejde for dig, så du har tid til at koncentrere dig om alt det, der er vigtigt. Det kan for eksempel være kvalitetstid med familien, dyrkning af hobby og fritidsaktiviteter, eller måske nyder du bare at kunne slappe af efter arbejde, i stedet for at skulle i gang med alle de daglige gøremål. Uanset hvad, klarer vi det sure arbejde for dig, så du kan gøre lige hvad du har lyst til!

Højt serviceniveau

Hos Housekeeping.dk, bestræber vi os altid på at levere den bedst mulige service og rengøring. Vi sørger altid for at kommunikere med dig, så du ved hvornår vi kommer. Med vores sms-service, kan vi advisere dig om at vi kommer for at gøre rent, dagen før. Det sikrer, at du altid kan nå at reagere på at vi kommer, og at du kan beslutte dig for, om du vil være ude eller hjemme, når vi gør rent. Vi sender desuden også en sms når vi starter og afslutter vores services, så du ved præcis hvor længe vi har været i dit hjem, og hvornår vi er ude igen. Det er en service til dig, og sikrer høj gennemsigtighed, hele forløbet igennem.

Vi er selvfølgelig heller ikke begrænset til rengøring og housekeeping i Roskilde, men opererer over det meste af Sjælland og Hovedstadsområdet, for eksempel Køge, Nordsjælland, Amager, Næstved og Frederiksberg.

Kontakt os i dag og hør nærmere om hvilke services vi kan tilbyde netop dig!

Privat rengøring