Privat rengøring

Vi tager os af den private rengøring i dit hjem, og vi tilbyder nogle fleksible løsninger inden for rengøringshjælp og almindelig hushjælp. Vi kører ud i hele København og omegn. Vi adskiller os desuden fra flere andre rengøringsfirmaer i København ved at have tillægsydelsen housekeeping, som kan være det ekstra, du ikke når i hverdagen, fx vasketøjet, strygning eller lignende.

Vi er et team, som arbejder professionelt med rengøring, og vi gør alt for at sikre at tilliden er i top. Vi ønsker du skal føle dig tryg ved at have os på besøg i dit hjem.

Vi varsler altid vores ankomst en dag forinden, så du kan planlægge, om du vil være hjemme eller forlade din bolig, mens vi gør rent. Du er altså sikret tæt dialog, så du altid ved, hvornår vi kommer i dit hjem, og hvornår vi forlader det igen. Der skal ikke være tvivl, om vi har udført opgaven.

Fleksibiliteten i vores rengøringshjælp betyder, at du kan have faste ordninger, men også vælge til og fra alt efter dine behov. Sammen planlægger vi omfanget af rengøringen hos dig.

Er du i tvivl om din opgave tilhører rengøring eller housekeeping, så kontakt os for at høre nærmere.

Privat rengøring