Privat rengøring Amager

Søger du et firma der kan stå for rengøring og housekeeping til private på Amager? Så er du kommet til det rette sted! Housekeeping.dk tilbyder en bred vifte af rengøringsservices, så du kan koncentrere dig om alt det, der er vigtigere end at spilde sin tid på kedelig rengøring.

Housekeeping og privat rengøring på Amager

Hos Housekeeping.dk, kan du selvfølgelig få den traditionelle rengøringsservice, med blandt andet støvsugning, gulvvask og rengøring af toiletter mm., men du kan også tilkøbe en ekstra service kaldet ”housekeeping”. Denne service udføres af vores team, når de alligevel er hjemme for at gøre rent hos dig, og inkluderer alle de opgaver, der normalt falder uden for spektret af ”almindelige” rengøringsopgaver.Det kan for eksempel være tøjvask (inklusiv vask, tørring, strygning og sammenlægning), indkøb, sengeredning, vinduespudsning og afkalkning af husholdningsapparater osv. Altså alle de opgaver, ud over rengøring, der kan virke uoverskuelige efter en travl arbejdsdag.

Om du bare tilkøber housekeeping services i en travl periode, eller som et fast supplement til vores rengøring, er helt op til dig. Hovedsagen er, at du får mere tid til at gøre hvad du vil, når du ikke længere behøver at tænke på rengøringen. Hvis du har andre behov for opgaver til housekeeping, kan du ringe til os og få en skræddersyet løsning, der passer til dine behov.

Mere kvalitetstid med privat rengøring

Efter en lang, travl dag på arbejdet, er det ikke altid let at finde hverken tid eller overskud til at gøre rent, når man endelig kommer hjem. Der er ret sikkert mange andre ting, du hellere vil, end at skulle til at gøre rent. Med rengørings- og housekeeping service fra Housekeeping.dk, kan du få tid til alt det, der er vigtigere end selv at skulle gøre rent. Det kan for eksempel være kvalitetstid med venner eller familie, dyrke dine hobbyer og motion, eller bare koble af. Hvad du bruger din tid på, er helt op til dig selv, men du kan stole på, at vi nok skal hjælpe dig med at finde den!

RengøringsSERVICE

Vi gør altid vores bedste for at levere den bedste løsning til dig, og holde vores serviceniveau på sit højeste. For eksempel, bruger vi en sms-service for at advisere dig dagen før vi kommer for at gøre rent. Det sikrer, at du aldrig bliver overrasket på dagen, og selv kan bestemme om du vil være ude eller hjemme mens vi er der. Vi sender desuden en sms, både når vi starter og slutter rengøringen, så du ved hvor længe vi har brugt på rengøringen, samt hvornår vi er ude igen. Det sikrer dig tryghed og gennemsigtighed i vores service.

Ring til os og få et skræddersyet tilbud på netop dine behov for rengøring og housekeeping!

Privat rengøring