Privat rengøring Køge

Er du på udkig efter et kompetent rengøringsfirma i Køge? Hos housekeeping.dk er vi eksperter inden for privat rengøring, hvilket sikrer dig branchens bedste rengøringshjælp. Vi tilbyder en bred vifte af tilbud – både inden for traditionel rengøring og generel hushjælp – som alt sammen er medvirkende til at gøre din hverdag mindre stresset.

Privat rengøring og Housekeeping i Køge

Som rengøringsfirma er vi yderst stolte af dels vores setup og dels de unikke løsninger, vi tilbyder. Du kan som kunde hos os altid regne med en loyal og yderst kompetent rengøring af dit private hjem i Køge.

Udover den traditionelle rengøring tilbyder vi vores koncept, housekeeping, som er en tillægsydelse, hvor vi virkelig differentierer os fra andre traditionelle rengøringsfirmaer. Med housekeeping klarer vi alt det, som man nogle gange kan have svært ved at nå efter en hektisk arbejdsdag. Det kan være alt fra at ordne vasketøjet – både vaske og lægge sammen – til strygning af skjorter, handle ind, afkalkning af husholdningsapparater, vinduespudsning, fældning og pyntning af juletræer etc. Har man derudover nogle andre konkrete forslag til hushjælp, så er vi også fleksible i forhold til at inkludere det i en skræddersyet løsning.

Få mere kvalitetstid

Med housekeeping klarer vi alt det kedelige arbejde, så du selv får mere overskud og kvalitetstid med familie og venner i dagligdagen. På den måde kan man også sige, at du – udover rengøringshjælpen – får mere fritid gennem housekeeping, så du kan fokusere på de ting, som virkelig betyder noget her i tilværelsen.

Branchens bedste service

Èn af de vigtigste grunde til, at vores kunder i Køge har os som deres foretrukne rengøringsfirma, det er, at de altid kan regne med vores aftaler – samt vi imødekommer deres forventninger i forhold til rengøringshjælp og housekeeping. Man kan derfor altid være sikker på, at vi kommer til den aftalte tid, ligesom at vi altid sikrer os, at vores kunder er 110% tilfredse med resultatet af vores rengøring. Ydermere har vi implementeret en ny sms-service, så man helt præcist ved, hvornår vi ankommer, samt hvornår vi er færdige med rengøringen.

Som rengøringsfirma har vi store ambitioner om altid, at kunne levere Danmarks bedste rengøringshjælp, og med vores skræddersyede løsninger inden for traditionel rengøring og housekeeping, er vi godt på vej.

Er du nysgerrig for at høre mere? Så tag endelig kontakt til os her.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Privat rengøring