Privat rengøring Nordsjælland

Leder du efter et professionelt, privat rengørings- og housekeeping firma på Nordsjælland? Så er du kommet til det rette sted! Hos Housekeeping.dk, er vi eksperter i at tage hånd om rengøringen af netop din bolig. Det betyder, at du kan få mere tid til at være sammen med venner og familie, i stedet for at bruge din egen tid på rengøring.

Både privat rengøring og housekeeping på Nordsjælland

Hos Housekeeping.dk, udfører vi selvfølgelig almindelig rengøring af dit hjem, som for eksempel støvsugning og gulvvask mm., men vi har også en tillægsydelse kaldet ”Housekeeping”. Denne ydelse, er hvad virkeligt skiller os ud fra andre rengøringsfirmaer på Nordsjælland. Housekeeping kan inkludere ordning af vasketøj – både vask, strygning og lægge sammen – handle ind, afkalkning af husholdningsapparater og vinduespudsning. Altså opgaver, som ikke normalt indgår i en almindelig rengøring, men som kan tilkøbes, nu hvor vores rengøringspersonale alligevel er ved at rengøre dit hjem. Har du andre opgaver i tankerne, kan du altid kontakte os, så vi kan lave en skræddersyet løsning, der passer netop dig.Du kan læse mere om vores housekeeping-service her.

Mere kvalitetstid med familien

Hvis du har en travl hverdag, er det ikke altid nemt at finde tid og overskud til at nå rengøringen, når du kommer hjem fra arbejde. Der er sikkert masser af ting, du hellere vil. Med vores rengøringsservice, kan du få tid til at gøre de ting, der ellers kan være svært at nå. For eksempel, at bruge tid med familien, dyrke dine hobbyer, eller noget helt tredje. Med vores løsninger, opnår du altså mere frihed, og kan bruge din tid, der hvor det virkeligt gælder!

Højt niveau af service

Hos Housekeeping.dk, gør vi altid vores ypperste for at levere den bedst mulige service til dig. Når vi udfører privat rengøring på Nordsjælland, sørger vi altid for at kommunikere med dig, både før og efter, for at sikre at rengøringen passer bedst muligt. Med vores sms-service, gør vi opmærksom på at vi kommer, dagen inden rengøringen, samt hvornår vi starter og slutter rengøringen. Det betyder, at du altid ved hvor længe vi har gjort rent, samt om du vil være hjemme eller ej, når vi kommer. Det giver dig tryghed og gennemsigtighed.

Vi udfører selvfølgelig heller ikke kun privat rengøring på Nordsjælland, men hele hovedstadsområdet, som for eksempel KøgeRoskilde, Amager, Næstved og Frederiksberg.

 

Ring til os og hør nærmere om hvilke services vi kan tilbyde til netop dit hjem!

Privat rengøring